TELEFONISCHE VERKOOP:

ONZE KLANTEN WACHTEN OP UW TELEFOONTJE

VACATURES ONTDEKKEN

Hier je passende baan vinden

Als Outbound Customer Consultant bent u verantwoordelijk voor de advisering en verkoop van TECHNOLIT-producten op de locaties Großenlüder of Bochum. U werkt nauw samen met onze buitendienst, neemt telefonisch contact op met onze bestaande zakelijke klanten uit de industrie en handel en adviseert hen actief en deskundig;

Kortom, het is jouw telefoonstem die dagelijks zorgt voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding. Je verwerft je expertise via ons trainingsprogramma, een beproefde mix van klassikale training en training op de werkplek. Natuurlijk maken we je ook volledig vertrouwd met ons systeem en onze processen.


Succesverhalen over telefonische verkoop

Imagebild Erfolgsgeschichte Tayfun

Tayfun

Telesales Großenlüder

Meer informatie
Imagebild Erfolgsgeschichte Jasmin

Jasmin

Telesales Großenlüder

Meer informatie
Imagebild Erfolgsgeschichte Cihan

Cihan

Telesales Bochum

Meer informatie

Wat onze werknemers waarderen

Er zijn veel dingen die onze medewerkers leuk vinden aan TECHNOLIT. Allereerst is er de familiaire sfeer, die overal binnen TECHNOLIT terug te vinden is en zijn oorsprong vindt in de geschiedenis van ons familiebedrijf. Alleen wie elkaar waardeert, kan goed en succesvol samenwerken.

Iedereen bij TECHNOLIT geniet op zijn eigen manier van de daaruit voortvloeiende vrijheid. Wat ons samen voortdrijft, is het plezier om zelfstandig te werken en de dagelijkse ervaring om met onze ideeën en inzet een tastbaar verschil te maken. En natuurlijk de trots om goede producten van hoge kwaliteit en overtuigende diensten op de markt te brengen.

Imagebild TV Benefits (Desktop)
Imagebild TV Benefits (Mobil)

Onze voordelen voor werknemers in de telefonische verkoop

Bij TECHNOLIT doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw baan niet zomaar "een baan" is. Uw werk bij ons moet u trots en tevreden maken en positief integreren in uw leven. Wij zijn ervan overtuigd dat u alleen het beste uit uzelf kunt halen als u een goede balans hebt tussen werk en privé in alle fasen van uw leven.

Vast dienstverband

We zorgen ervoor dat onze werknemers zich welkom voelen vanaf hun eerste werkdag. We willen samen plannen maken voor de toekomst. Daarom krijg je een vast dienstverband.

Extra kapitaal voor pensioenvoorziening

We betalen onze werknemers een subsidie van 20% op kapitaalvormende uitkeringen (VWL). Hierdoor krijg je een drievoudige subsidie door een verlaging van belastingen en sociale premies en de bedrijfssubsidie op je conversiebedrag.

Werknemersbonus

Je netwerk loont echt. Je ontvangt een royale bonus voor het werven van nieuwe collega's.

Vrije tijd en recreatie

Maximale ontspanning na het werk en geen vervelende late diensten, nachtdiensten of weekenddiensten. Je werkt van maandag tot en met donderdag tot uiterlijk 16.00 uur en op vrijdag alleen tot uiterlijk 14.00 uur - daarna geniet je van je vrije tijd.

Meer voordelen:

Werknemersbonussen, bedrijfsvoordelen, personeelsaankoop, jobbike, gratis parkeerplaats voor werknemers, bedrijfsevenementen, gezond en gevarieerd eten in onze kantine

Ansprechpartner Anna-Maria

Uw persoonlijke contactpersoon:

Als je vragen hebt over onze vacatures in telefonische verkoop, bel me dan gerust of stuur me een e-mail.

Anna-Maria Brandt
Tel. +49 6648 69326
anna-maria.brandt@langgroup.de